top of page
shutterstock_1828239350.jpg

Oferta

OFERTA

In prima luna, toate angajatele studio-ului au parte de un comision de 100% si de un bonus de angajare de 50$, respectiv 100$. Zilele de salariu sunt 10 si 25 ale fiecarei luni.

cazare.jpg

CONCEDIILE

Pentru ca functionam in legalitate, concediile fiecarui model corespund cu toate normele prevazute in Codul Muncii in vigoare!

oferta.jpg

CAZARE GRATUITA IN PRIMELE 3 LUNI DE LA ANGAJARE

Iti oferim o mana de ajutor la inceput de drum si te sustinem din toate punctele de vedere. Cazarea gratuita se ofera tuturor modelelor din provincie, sau care dintr-un motiv sau altul nu beneficiaza de un camin.

concedii.jpg
conditiidelucru.jpg

CONDITII DE LUCRU

Lucrezi intr-o locatie special amenajata pentru videochat, cu decoruri speciale si originale, si ai la dispozitie echipament de ultima generatie. Fiecare model sta singur intr-o camera, nu impreuna cu altcineva.

CONFIDENTIALITATE

Toate site-urile pe care lucram au optiunea de a bloca accesul vizitatorilor romani in pagina ta. Poti sa lucrezi linistita fara sa-ti fie teama ca parintii tai sau prietenii te vor vedea facand videochat. In cazul in care ai prieteni plecati din tara, putem bloca si alte locatii.

confidentialitate.jpg
training.jpg

TRAINING

Ne ocupam de fiecare fata in parte in cel mai mic detaliu, pentru ca totul este important. Te invatam cum sa faci mai multi bani, cum sa te machiezi, cum sa te ingrijesti, cum sa atragi membri in pagina ta, cum sa prelungesti sesiunile platite de chat si multe alte mici secrete ale meseriei. Studioul este dotat cu zeci sau sute de outfituri pentru showuri sau roice alta recuzita necesara cand esti online.

PROGRAMUL

Programul este flexibil, iti alegi singura orele de lucru.

programdelucru.jpg
sedintefoto.jpg

SEDINTE FOTO

Fiecare model va beneficia de un set de poze profesionale prelucrate in studio-ul nostru. Sedinta foto include serviciul de makeup si coafura.

ASISTENTA TEHNICA

Le Chat Noir Studio ofera suport tehnic 24/7.

suporttehnic.jpg

CONDITII ANGAJARE

Varsta minima de 18 ani

Seriozitate si rabdare

Cunostinte minime de utilizare a PC-ului

Cunostinte de engleza la nivel incepator

Disponibilitate de a lucra intre 20 de ore pe saptamana (part-time) si 40 de ore pe saptamana (full-time)

DE CE SA LUCREZI CU NOI?

Asiguram venituri online si offline in acelasi timp. Suntem singurul studio care care are colaborari cu case de productie si siteuri de content din strainatate, ce iti pot asigura venituri chiar daca nu stai online.

bottom of page