top of page
shutterstock_1522626128.jpg

                                                       FAQ

Cum trebuie sa procedez ca sa ajung la interviu la videochat?

Ne poti contacta pe whatsapp la nr 0728054365, sau telefonic, sau poti scrie un mail catre job@lechatnoir-studio.ro. Poti de asemenea sa completezi formularul de pe site!


 

Cum trebuie sa arat ca sa pot face videochat? Eu sunt putin mai plinuta si imi este teama de acest aspect.

Ideea ca in industrie succesul este doar de parte celor care se inscriu in tiparul 90-60-90 este complet falsa! Success foarte mare au si modelele BBW (big beautiful woman), apreciate pentru kilogramele in plus si pentru formele rubensiene.


 

Pot lucra la videochat si in acelasi timp sa ma tin de facultate?

Fireste! Majoritatea modelelor noastre sunt studente, iar unele au absolvit sub ochii nostri. Atata timp cat exista buna-vointa, orice se poate! A face videochat inseamna in primul rand libertate! Te asteptam!

Se poate face videochat de acasa?

In functie de experienta personala si de circumstantele in care poti desfsura activitatea, din punct de vedere legal, raspunsul este cu usurinta “da” sau “nu”. Contacteaza-nepentru informatii suplimentare!


 

Exista studio-uri de videochat care ofera salariu fix. Dumneavoastra nu?

Salariul fix intr-un studio de videochat este o iluzie pe care cei mai multi o vand incepatorilor, pentru a ii atrage. Un studio are sau nu finante de care poate dispune in masura in care are sau nu modele cu care sa lucreze. Mai mult decat atat, un salariu fix te va tine de fapt nemotivata, si te vei plafona. 


 

Colaborati si cu baieti? Dar cu cupluri?

Nu colaboram cu baieti sau cupluri, acestora din urma fiindu-le interzis prin legislatia in vigoare sa practice videochat in tara noastra. Exista insa foarte multe locuri care incurajeaza astfel de activitati, te poti adresa lor pentru mai multe detalii. Succes!


 

Cu ce site-uri lucrati?

Fiind un domeniu in continua schimbare, mereu incercam sa pastram deschisa lista site-urilor cu care colaboram. In linii mari, lucram cu site-uri de premium, freemium, si in exclusivitate in Romania, cu site-uri de content care genereaza castiguri pasive. Pentru informatiile complete, te rugam sa ne contactezi pentru a programa un interviu. 

Care este limita de varsta?

Minimul este de 18 ani, nu avem maxim de varsta in acest domeniu, daca esti interesata si vrei sa iti schimbi viitorul, te asteptam cu drag!

Cunosc prietene interesate sa lucreze in domeniu. Daca le aduc la dumneavoastra, ce beneficii primesc?

Pentru recomandarea unui model catre noi, oferim un bonus intre 50$ si 100$. Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne! 

bottom of page