Videochat

In jurul termenului in sine de videochat, cat si in jurul industriei in sine, s-a creat pe parcursul anilor o aura de mister, promiscuitate, vulgaritate, imoralitate, datorita preconceptiilor invechite, a completei necunoasteri a domeniului, cat si datorita multor locatii de videochat Bucuresti si personale, de o calitate indoielnica, unde lucruri imorale chiar se petrec.

Sentimentul a fost insa alimentat chiar si de modelele care lucreaza in domeniu, datorita frecventei cu care isi ascund job-ul imbratisat. In Romania, cu precadere in videochat Bucuresti, protrivit studiilor, peste 90% din fetele care activeaza ca modele isi ascund frecvent ocupatia. In tari ca America, studiile arata contrariul: 10% din modele isi ascund profesia. De ce? Meseria in sine se numeste “camera modelling” , “cam modelling”.

Nicidecum Cam escorting, de exemplu, sau alte derivate pe care nu le putem mentiona datorita lipsei de decenta. Pana la a da definitia tehnica a videochat-ului, dorim sa mai insistam putin pe ideea ca videochat-ul nu este imoral, amoral, promiscuu, vulgar sau condamnabil. Este in primul rand un job, ca oricare altul. Spre deosebire de alte job-uri, singurul defect exista doar pe plan national, si anume cel ca multe fete ascund activitatea. Tot spre deosebire de alte meserii, aduce foarte multi bani foarte usor.

Videochat-ul consta in comunicarea directa cu diverse persoane prin intermediul calculatorului conectat la internet, a camerei video si a microfonului. Aceste persoane platesc un pret pe minut pentru a vedea modelul si pentru a purta discutii cu acestea, atat cu caracter erotic cat si non-erotic.Scopul modelului este acela de a pastra in sectiunea de Privat Chat cat mai mult timp vizitatorii

TOATA LUMEA STIE CA VIDEOCHAT-UL ESTE O ACTIVITATE PROFITABILA.

Mediul de lucru este prietenos si favorabil desfasurarii in conditii optime a activitatii. Colectivul este prietenos si deschis, iar locatia este o cladire de lux care dispune de toate facilitatile. De asemenea, echipamentele folosite sunt de ultima generatie!

Videochat-ul este una din cele mai avantajoase optiuni pentru tinerele fete, un job legal si curat unde iti poti folosi imaginatia, inteligenta si frumusetea pentru a face bani fara compromisuri. Unii confunda video-chatul cu prostitutia sau cu alte activitati ilegale.
NU exista nici o legatura intre ele, oricat de vaga!