Budapesta – Vineri, 2 august, s-au anuntat nominalizarile pentru premiile YNOT. A treia editie a premiilor va avea loc pe 25 septembrie, si vor fi decernate 29 de premii pentru tot atatea cateogorii – cu patru categorii mai multe decat in 2012.

Misiunea premiilor YNOT este de a oferi industriei adult mijloace de recunoasterii a calitatii si a excelentei intr-o maniera unica si impartiala.

Categoriile sunt variate, printe ele gasindu-se: cel mai bun studiovideochat, cele mai bune modele videochat, cea mai buna sansa de angajare videochat, cea mai buna companie in industria adult, cel mai bun site pentru videochat, cea mai buna companie de software adult.

“Premiile YNOT sunt diferite ca design”, spune Connor Young, presedintele companiei YNOT Group LLC. Premiile permit industriei sa determine ea insasi cine anume trebuie premiat. Desi nominalizatii sunt alesi de catre un grup de jurati care sunt activi in domeniu, intreaga industrie este invitata sa voteze pentru a alege castigatorii.

Asa cum spune vicepresedintele YNOT Group, Jay Kopita, ceremonia de acordare a premiilor din acest an va fi cea mai eleganta de pana acum. Locatia, Symbol este foarte laudata pentru atmosfera si pentru bucatarie. Situata in una din cele mai exclusiviste zone in Budapesta, domeniul cuprinde o casa veche de 220 de ani convertita intr-un restaurant, o crama si o galerie de arta.