Oferta

In functie de performante, dar si in functie de concursuri pe care le oganizam periodic in cadrul studio-ului. Cauti un job care sa-ti ofere siguranta financiara, dar care sa nu iti ocupe 90% din timp, si care sa nu te extenueze psihic? Iti doresti sa lucrezi intr-un colectiv simpatic, primitor si deschis? Iti doresti sa iti atribui singura sarcinile zilnice si sa fii tu propria sefa?

Esti in locul potrivit! Completeaza formularul de angajare si ofera-ti sansa unui viitor mai bun!
ATENTIE! Posturile vacante sunt valabile numai pentru persoane de sex FEMININ!

Comision

100%

In prima luna, toate angajatele full time ale studio-ului din Bucuresti au parte de un comision de 100% si de un bonus de angajare de 100$ + 100$.

50%

Procentul oferit modelului este de 50% din suma totala acumulata pe parcursul unei perioade de lucru. Salariile medii sunt de 2.000-6.000 lei pentru 40 de ore lucrate pe saptamana! Sistem de plata dedicat studio-ului nostru si plati prin Paypal si Bitcoin! Fara comisioanele site-ruilor!

Modalitatea de plata este urmatoarea si luam ca exemplu luna ianuarie:

banii castigati in perioada I (1-15 ianuarie) se primesc pe 25 ianuarie

banii castigati in perioada a II-a (16-31 ianuarie) se primesc pe 10 februarie

De ce sa lucrezi cu noi?

Conditii de Lucru Excelente

Lucrezi intr-o locatie special amenajata pentru videochat, cu decoruri speciale si originale, si ai la dispozitie echipament de ultima generatie: camere Full HD, monitoare LCD performante. Fiecare model sta singur intr-o camera, nu impreuna cu altcineva. Tinem la intimitatea ta la fel de mult cat tii si tu, si stim ca vei avea cel mai mult spor in intimitate.

Sedinte Foto

Fiecare model va beneficia de un set de poze profesionale prelucrate in studio-ul nostru. Pozele sunt foarte importante, intrucat stau la baza unor profiluri placute, atractive,urmarite de cat mai multi useri.

Programul Este Flexibil

Exista trei ture disponibile pe care poti lucra: tura de dimineata (06:00 -14:00), tura de dupa-masa (14:00 – 22:00), si tura de noapte (22 – 06). Iti vei alege singura tura pe care vrei sa lucrezi.

Beneficiezi de Trainning

Ne ocupam de fiecare fata in parte in cel mai mic detaliu, pentru ca totul este important. Te invatam cum sa faci mai multi bani, cum sa te machiezi, cum sa te ingrijesti, cum sa atragi membri in pagina ta, cum sa prelungesti sesiunile platite de chat si multe alte mici secrete ale meseriei.

Bonus Pentru Angajatele Care Aduc Modele Noi

Daca o angajata aduce un model nou, aceasta va primi 100$ bonus pentru fiecare nou angajata full time, si 50$ bonus pentru fiecare nou angajata part time.

Confidentialitate

Toate site-urile pe care lucram au optiunea de a bloca accesul vizitatorilor romani in pagina ta. Poti sa lucrezi linistita fara sa-ti fie teama ca parintii tai sau prietenii te vor vedea facand videochat.

Asistenta Tehnica

Le Chat Noir Studio ofera suport tehnic 24/7. Aparatura este performanta, si modelel stiu inca din prima zi de lucru ce au de facut, asa ca singurele probleme ce pot aparea sunt penele de curent, pe care nu le putem controla. Studio-ul nostrum nu foloseste ca pretext pentru suport tehnic programe de spy sau keyloggere, acesta fiind un alt motiv pentru care poti spune ca Le Chat Noir Studio iti ofera intr-adevar intimitate 100%.

Conditii de Angajare

N

Varsta minima de 18 ani, maxim 35 de ani

N

Seriozitate si rabdare

N

Cunostinte minime de utilizare a PC-ului

N

Cunostinte de limba engleza nivel incepator – mediu (inca o alta limba inseamna un avantaj pentru tine)

N

Disponibilitate de a lucra intre 20 de ore pe saptamana (part-time) si 40 de ore pe saptamana (full-time)