Model Videochat

Daca te gandesti ca trebuie sa fii fotomodel, opreste-te si asculta-ne! Iti vom spune cum sunt modelele ideale.

Modelele ideale nu sunt izbitor de frumoase, nu au forme perfecte si masuri ideale, sunt femei normale, ca cele pe care le intalnim zi de zip e strada, in metrou, la scoala, etc. Unele pot avea intr-adevar o parte a corpului reusita (fundul, picioarele, buzele, ochii, sanii), insa cu siguranta nu exceleaza ca si tot. In cea mai mare masura, modelele de videochat sunt femei normale care isi doresc un job sigur, stabil, si siguranta financiara.

Ceea ce face diferenta intre un model bun si un model mediocru este intotdeauna atitudinea, personalitatea. Model perfect este cea care isi pune in valoare calitatile, oricare ar fi ele (inteligenta, o parte a corpului, umorul, creativitatea, naturaletea, puritatea, etc). Modelele vesele, prietenoase,bine-dispuse, jucause, comunicative, joviale, deschise, feminine, senzuale prin atitudine, nu prin nuditate, creative (pentru ca plictiseala si monotonia sunt cei mai mari dusmani, atat ai modelului cat si ai userilor), modelele pline de viata, naturale, pe care oricine si-ar dori sa le aiba ca vecine/ colege/ prietene/ confidente/ amante in viata reala, sunt cele care vor avea intotdeauna succes.

Pe langa cele ce se inscriu un categoria de mai sus, avand calitatile mentionate mai sus, exista si modelele care sunt de succes numai datorita unei anumite ciudatenii, un detaliu iesit din comun: un tatuaj interesant, o culoare de par stridenta, ochelari in culori si forme deosebite, o tunsoare iesita din tiparele clasice. Desigur, orice astfel de detaliu este inutil daca nu e insotit de o atitudine constructive..

Modelele de top sunt fetele care se simt foarte bine in pielea lor, oricum ar arata, in corpul lor, orice dimensiuni ar avea, modelele de top sunt fetele care isi respecta corpul din orice punct de vedere, atat estetic cat si in ceea ce priveste ceea ce fac cu propriul corp, cele care isi respecta fata, parul, si imaginea ca si tot, si impun asta si userilor care le viziteaza.

Modelul perfect este “the girl next door”, cea care exceleaza prin naturalete si normalitatea, nu cea care este dispusa sa faca orice fel de compromis pentru bani. Tot ceea ce modelul simte, bun sau rau, se va transmite involuntar userilor, acestia percepand-o, admirand-o, idolatrizand-o, sau respingand-o, pentru tot ceea ce reuseste sau nu sa transmita.

Pentru ca stim ca nu esti pregatita pentru meseria de model, noi te vom ajuta pas cu pas, te vom ajuta sa iti respecti si sa-ti iubesti corpul, femininatea, personalitatea si toate detaliile care intrunesc un tot pe care noi mizam tot: tu insati!