Cambridge, Ontario – Coquette, unul din producatorii de top de lenjerie intima in industria adult, lucreaza la lansarea colectiei “2014 Holiday collection”, dar si la extinderea colectiei Spellbound.

Participantii la ANME vor putea arunca o privire la produsele noi, in vreme ce lansarea oficiala va avea loc in toamna, la Festivalul International de Lenjerie din Las Vegas.

Piesele din colectia noua contin dantela elasticizata, paiete si multe altele. Ca o completare la traditionalele combinatii alb si rosu si negru si rosu asociate cu Craciunul si cu Sf. Valentin, exista de acum si produse roz si mov.

“Si foarte multe din produse se fabrica si in dimensiuni mari”, spune Erin Sue, director de marketing si relatii publice pentru Coquette.

Dar, spre deosebire de alti producatori care doar incearca sa creeze numere mai mari pentru femei plinute, designul si realizarea pieselor Coquette sunt modificate pentru a raspunde cererii si grijilor femeii plinute.

“Marimile plus-size vor avea bretele mai late pentru un suport mai bun, si Power Netting, care functioneaza ca un body pentru conturarea siluetei”, spune Erin Sue. “Fustele si babydoll-urile sunt mai lungi, iar cusaturile si imbinarile sutienelor sunt mai puternice, pentru a oferi mai mult suport”

Asa ca, indifferent daca vrei sa ai un job video chat, studiaza piata, si ofera-ti lenjerie de calitate, atractiva, si care te pune in valoare! Lenjeria intima este foarte importanta, atat pentru modele videochat, cat si pentru studiovideochat, un studio putand fi afiliat cu un producator de lenjerie intima de calitate, pentru un venit suplimentar!