FAQ

Cum trebuie sa procedez ca sa ajung la interviu la videochat?

Trebuie doar sa completezi formularul de pe site si noi te vom contacta in cel mai scurt timp! Success!

Cum trebuie sa arat ca sa pot face videochat? Eu sunt putin mai plinuta si imi este teama de acest aspect.

In pagina creata de noi pentru a elucida misterul modelului perfect de videochat nu vei gasi nici o referire la dimensiunile corpului unui model perfect. Vei gasi referiri in primul rand la atitudinea protrivita pentru videochat. Barbatii adora si respecta siguranta de sine, pe care o si rasplatesc. Cateva kilograme in plus sau in minus nu schimba cu nimic ceea ce esti in interior. Daca nu esti convinsa, poti intra pe orice site de specialitate. Vei gasi acolo fete de orice fel si orice dimensiune care au un success fantastic! Noi te asteptam cu drag sa te invatam sa alegi ce e mai bine pentru tine!

Pot lucra la videochat si in acelasi timp sa ma tin de facultate?

Fireste! Majoritatea modelelor noastre sunt studente, iar unele au absolvit sub ochii nostri. Atata timp cat exista buna-vointa, orice se poate! A face videochat inseamna in primul rand libertate! Te asteptam!

Se poate face videochat de acasa?

Conform legislatiei, videochat -ul de acasa este ilegal. Chiar daca exista foarte multe studio-uri care incurajeaza asta fara nici o retinere. Conform legislatiei, videochat -ul se poate practica numai in spatii special amenajate in acest scop. Raspunsul pe larg penrtu intrebarea ta il poti afla daca vei alege sa vii la un interviu la noi! Te asteptam!

Exista studio-uri de videochat care ofera salariu fix. Dumneavoastra nu?

Draga Mihaela, salariul fix intr-un studio de videochat este o iluzie pe care cei mai multi o vand incepatorilor, pentru a ii atrage. Un studio are sau nu finante de care poate dispune in masura in care are sau nu modele cu care sa lucreze. Noi nu am vrut in mod deliberat sa oferim iluzii ieftine fetelor pentru a le atrage. Am putea la fel de usor ca si altii sa promitem, si la fel de usor ca altii sa incalcam promisiunile facute, dar nu am vazut scopul si rostul. Asa ca am ales sa fim corecti, si sa promitem lucrurile pe care le putem face. Citeste oferta noastra, iar daca ti se potriveste, aplica la job-ul nostru. Noi te asteptam!

Colaborati si cu baieti? Dar cu cupluri?

Nu colaboram cu baieti sau cupluri, acestora din urma fiindu-le interzis prin legislatia in vigoare sa practice videochat in tara noastra. Exista insa foarte multe locuri care incurajeaza astfel de activitati, te poti adresa lor pentru mai multe detalii. Succes!

Cu ce site-uri lucrati?

In masura in care nu ai gasit aceasta informatie pe site, va trebui sa faci un drum pana la noi ca sa afli. Tot ce iti pot spune este ca lucram cu cele mai mari, cele mai renumite cele mai sigure si cele mai populate site-uri din lume.

Am lucrat in trecut la 2 studio-uri, care se declarau ca fiind cele mai vechi, cele mai bune, etc etc. Neplaceri au fost nenumarate, insa cea mai mare pentru mine a fost aceea ca baietii de la tech support ne vedeau in orice moment, orice am fi facut, fie care eram in free chat sau in private chat, lucru pe care eu l-am considerat imoral. Voi cum procedati?

Iti dau dreptate in ceea ce priveste imoralitatea. La noi in studio nu exista key loggere pentru a pandi fetele. Exista intr-adevar o perioada limitata in care cu acceptul modelului, si cu instiintarea modelului, ne putem uita pentru a gasi metode mai bune de lucru, sau pentru a depista anumite greseli pe care modelul le face. Dar si acest lucru se face intr-un mod in care tu nu te vei simti expusa. Se face prin contul studio-ului pe site-ul respectiv, iar imagine ape care noi o putem vedea este alb negru si blurata, vom putea vedea in mare ce se intampla, fara sa putem vedea detaliile corplui tau. Acest lucru se intampla asa tocmai pentru ca este imoral sa se intample altfel. Te asteptam la noi ca sa intelegi mai bine, ca sa ne cunoastem, sis a stam de vorba!

Care este limita maxima de varsta?

35 de ani. Daca te incadrezi, te asteptam cu drag!

Cunosc 5 modele interesate de lucrul intr-un studio. Daca le aduc la dumneavoastra, ce procent primesc?

In primul rand, este foarte important sa stim despre ce fel de fete vorbim. Exista foarte multe aspecte importante pe care noi le luam in calcul atunci cand alegem sau nu un model pentru colaborarea cu noi., iar dintre ele, ultimul este cel legat de aspectul lor fizic. Exista un sistem de recompensare al celor care aduc modele in studio-ul nostru, insa pentru ca acest subiect priveste doar o mica parte a celor care viziteaza site-ul, te rugam sa ne dai mai multe detalii sau sa ne adresezi mai multe intrebari pe office@lechatnoir-studio.ro