Voluptoasa Sabina Leigh, starul adult 100% natural, si-a lansat primul site, www.sabina-leigh.com. Sabina activeaza in industria adult de 12 ani . A infrumusetat paginile revistelor celebre “Voluptuous”, “Score”, “Gents” sau “Tokyo Topless”. De altfel, a si jucat in filme pentru adulti alaturi de Voluptuous, Bang Bros si alte companii.

Site-ul poate fi o alternativa pentru cele ce practica un job video chat sau cauta angajare video chat. De asemenea, ideea poate aduce un plus de popularitate pentru actualele modele video chat, dar si un venit suplimentar.

Sabina-leigh.com este un site dinamic ce inglobeaza clipuri video de mare rezolutie, galerii foto ce pot fi descarcate, un jurnal personal si “Sex Talk”, o platform video cu intrebari si raspunsuri, la care au acces numai membrii inregistrati, carora Sabina le raspunde direct cu privire la viata personala, sau le impartaseste din experienta vasta in industria adult. Sabinei ii place sa comunice cu fanii ei. De asemenea, ea va organiza tombole lunare.

De asemenea, Sabina incurajeaza pe cei care ii vor promova noul site cu reduceri la abonamente, si cu oferte pentru galerii de imagini si filme.

Sabina este disponibila si pentru modeling, sau pentru comunicare educationala catre companii. Pentru mai multe detalii, contactati Sabina@sabina-leigh.com.